пятница, 12 июня 2015 г.

Допомога гвардійцям від справжніх друзів.

В житті кожної людини безумовно є люди, які підтримують нас у будь якій ситуації. Таких людей ми звемо справжніми друзями. Саме такою людиною для військовослужбовців військової частини 3039 Національної гвардії України є голова благодійного фонду «Свободу Україні» Вадим Дмитрук.
Благодійний фонд «Свободу Україні» на постійній основі надає всебічну підтримку у підтриманні матеріально-технічної бази частини та її військовослужбовців, які виконують службово-бойові завдання по захисту суверенітету та недоторканості нашої країни.
 Картопля, мінеральна вода, розчинна та рідка кава, чай, харчові полуфабрикати, пральний порошок, туалетне мило – це далеко не повний перелік допомоги яку цього разу надав військовій частині 3039 Вадим Дмитрук. Окрім засобів харчування частина отримала значне поповнення засобів першої медичної допомоги, антибіотики, обезболюючі та протизапальні препарати, якими будуть укомплектовані індивідуальні аптечки військовослужбовців для наступних службово-бойових завдань.
Для демонстрації засобів першої медичної допомоги у військову частину завітав лікар-травматолог та досвідчений медичний інструктор Андрій Порохницький.
 З військовослужбовцями за призовом під час мобілізації було проведене інструктивне та практичне заняття, на якому були закріплені навички першої допомоги при пораненні та медичної підготовки загалом.
Загалом цього разу допомога благодійного фонду «Свободу Україні» для військової частини 3039 склала приблизно 80000 гривень серед яких на 17000 гривень це тільки медичні засоби та препарати, хоча Вадим Дмитрук не з тих хто полюбляє цим хизуватись чи пишатись. «Для мене гроші це не головне! Я радий що я можу, хочу, і надалі буду допомагати військовій частині 3039.
 Військовослужбовці цієї та інших частин і підрозділів роблять дуже велику і важливу справу – захищають нашу країну від посягань ворога. Обов’язок кожного громадянина і мій у тому числі, намагатися і надавати всебічну підтримку нашим героям усіма можливими засобами!» - зауважив Вадим Дмитрук.
старший солдат Андрій Грінгауз

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.